15min.

Dippilautanen ja pyörykkävarras

Ainekset (4 annosta)

1 pkt HK Vihreät nuggetit 200 g
1 pkt HK Vihreät kasvispullat kasviproteiinista 200 g / Kariniemen kanapullat 200 g

Lisäksi:
2 porkkanaa
1 kurkku
Sour cream & onion -dippi
1 prk ranskankermaa (kermaviiliä)
2 tl sipulijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
rouhittu mustapippuria

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
Töki kasvispyörykät varrastikkuihin ja paista vartaat ja vegenugetit pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi. Voit lämmittää pyörykät ja nugetit myös mikrossa.
Kuori porkkana. Leikkaa porkkana ja kurkku pikkurillin kokoisiksi pölkyiksi ja tarjoa ne dippilautasella kasvispyörykkä vartaiden ja vegenugettien kaverina.