Kevät­kääryleet à la tuorekset

1/2-1tuntia

Rapsakat kevätkääryleet ovat parhaita juuri valmistuttuaan.

Ainekset

Täyte:
1 rkl NEITO™ -rypsiöljy
1 rs (à 350 g) Apetit Tuorekset Perhewok
1/3 rs (à 110 g) ituja
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl soijakastiketta
2 tl Mirin makea riisiviinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
Lisäksi:
3 arkkia fillo-taikinaa
5 dl NEITO™ -rypsiöljyä
Tarjoiluun:
1/2 dl makeaa chilikastiketta

Valmistusohjeet

Lorauta pannulle tilkka kasviöljyä ja paista kasvikset pannulla rapeiksi. Lisää loput täytteen ainekset ja mausta. Leikkaa filotaikinasta paloja ja annostele niille täytettä. Kostuta reunat ja rullaa kääröiksi. Uppopaista keskilämmöllä rypsiöljyssä. Nosta jäähtymään talous- paperille lautaselle.
Tarjoa chilikastikkeen kera.