Kylmäsavu­härkä-piparjuuri­rieskarullat

90min

Ainekset

1 rasia Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä
4 kpl rullarieskaa
1 annos piparjuuritahnaa
100 g ohuita maustekurkkuviipaleita
50 g rucolaa

Piparjuuritahna:
1 dl majoneesia
1 dl ranskankermaa
2 rkl piparjuurta raastettuna
1 rkl sitruunamehua
1 rkl sinappia
2 rkl ruohosipulia
2 tl suolaa

Valmistusohjeet

Voitele rieskat piparjuuritahnalla. Päällystä kylmäsavu- härällä, maustekurkkuviipaleilla ja rucolalla. Rullaa tiukaksi paketiksi kelmun sisälle ja anna maustua jääkaapissa tunti. Leikkaa n. 3 cm viipaleiksi.
Piparjuuritahna: Vaahdota ranskankerma ja lisää muut aineet, sekoita hyvin.