Makkara­pannari

35min

Ainekset

8 dl kevytmaitoa
4 kpl kananmunia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
50 g voita
1 pkt Atria 500g Punainen Lenkki
1 dl yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa
150 g Emmental-juustoraastetta

Valmistusohjeet

Vatkaa maidon sekaan kananmunat, vehnäjauhot,
suola ja sulatettu voi. Anna turvota vähintään puoli tuntia. Kuutioi makkara, levitä kuutiot uunipellille leivinpaperin päälle. Pane pelti uuniin 250 asteeseen 5 minuutiksi.
Ota pelti pois uunista. Laske uunin lämpötila 225 asteeseen. Ripottele makkaroille yrttisilppu ja kaada taikina päälle. Lisää juustoraaste taikinan pinnalle.
Paista pannukakkua noin 25 min.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.