15min.

Mexican vegeburger
  • Gluteeniton
  • Ainekset (4 annosta)

    Guacamole-majoneesi
    1 dl guacamolea
    0,5 dl vegaanista majoneesia
    Tomaattisalsa
    2 tomaattia pieninä kuutioina
    0,5 hienonnettu punasipuli
    0,25 hienonnettua chiliä
    0,5 limetin raastettu kuori ja mehu
    0,5 dl hienonnettua korianteria
    2 rkl Apetit-rypsiöljyä
    0,5 tl suolaa
    1 tl sokeria
    1 tl rouhittua mustapippuria
    Tarjoiluun
    4 kpl rouhesämpylää
    1 dl vegaanista majoneesia
    4 rs Apetit Mexican Kasvispihvejä
    1 pss jäävuorisalaattia

    Valmistusohjeet

    1. Sekoita keskenään guacamole ja majoneesi. Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset keskenään.

    2. Halkaise sämpylät ja paahda leivänpaahtimessa. Kuumenna pihvit mikroaaltouunissa (800W) 1,5 minuuttia / pihvi tai kuumenna uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

    3. Voitele sämpylöiden pinnat majoneesilla. Laita pohjan päälle salaattia, pihvit ja lopuksi reilusti salsaa. Laita kansi päälle.

    4. Vinkki: Voit tehdä edellisenä päivänä valmiiksi guacamolen sekä salsan. Näin saat koottua hampurilaiset helposti vaikka välipalaksi.