Rapeat chili-kanarullat

30min

Ainekset

1 kpl punainen chili
2 kpl kevätsipulia
100 g (chili-)tuorejuustoa
100 g emmentalraastetta
1 pkt Atria 175g Lankku Kanafileeviipale
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
180 g pankojauhoja
öljyä uppopaistamiseen

Valmistusohjeet

Leikkaa chilistä ja kevätsipulista oikein ohuita renkaita. Sekoita tuorejuusto, emmentalraaste, chili ja kevätsipuli täytteeksi. Muotoile täytteestä noin 1 cm paksu ja 5 cm pitkä tanko. Laita tanko kanalankun kapeampaan päähän ja kääri tiukasti rullalle. Riko kananmunan rakenne kulhossa tai syvällä lautasella. Laita toiseen kulhoon vehnäjauhot ja kolmanteen pankojauhot. Pyörittele rullat ensin vehnä-
jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Uppopaista rapeiksi 180-asteisessa öljyssä.
Varo paistamasta liian pitkään,
ettei täyte karkaa ulos rullasta.