30min.

Salaattitacot ja fajitas-maustettua kananpoikaa

Ainekset (2-4 annosta)

1 pkt KARINIEMEN KANANPOJAN PAISTETUT FILEEPALAT 200 G
2 dl keitettyä riisiä
10 sydänsalaatin lehteä
1 kpl limesitruuna

Avokadosalsa:
1 avocado
½ punasipuli
½ pnt korianteria
½ dl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
1 limen mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria

1 prk (200 g) ranskankermaa (kermaviiliä?)

Valmistusohjeet

Leikkaa avokado kuutioiksi. Silppua punasipuli, valkosipuli ja korianteri. Sekoita kaikki avokadosalsan ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.

Sekoita lime crème fraîchen ainekset keskenään.
Mausta riisi fajitasmausteella ja kuumenna mikroaaltouunissa noin 2 minuuttia. Laita salaatinlehdet lautaselle ja lusikoi riisiä lehdelle. Lisää kypsät kananpojan fileesuikaleet ja purista päälle tiraus limemehua. Tarjoa avocadosalsan ja ranskankerman kanssa.